Wil je tevredener zijn met hoe je klinkt?

Heb je een optreden in gedachten, bijvoorbeeld een karaoke-avond, bruiloft, solo in je koor?

Wil je er staan op audities?

Vind je het gewoon leuk om iets nieuws te leren?

Al tijdens de eerste les ontdek ik je 'bright spot': de oefening waarmee je een enorme vooruitgang boekt. Laat je verrassen!

Bestaande leerlingen: boek hier en betaal. Bekijk ook de terms & conditions.

zangles

Lespaketten"Ik heb eindelijk een methode gevonden die voor mij werkt"

Boek zo snel mogelijk een les bij Linor! Na jaren van af-en-aan zanglessen, heb ik eindelijk een methode gevonden die voor mij werkt. Linor is de meest attente zangcoach die ik ooit heb gehad. Niet alleen is mijn zangtechniek enorm verbeterd, ik heb ook zoveel consistentie en groei als performer bereikt, door haar nuttige performance-oefeningen. Ik bewonder de manier waarop ze ter plekke verschillende benaderingen uitprobeert, die precies aansluiten bij wat ik nodig heb (dat kan anders zijn dan andere studenten) - en dat bewijst haar veelzijdigheid als zangeres en docent.

SIMON BITTON

Ervaren zang student (zie duet met mij beneden)

Fragment van de 'roadmap; die je tussen lessen kan gebruiken. Gratis voor mijn studenten.

Bonussen

Je hoeft niet elke week les te nemen: Ik geef je een gedetailleerd plan om vooruitgang te boeken tussen onze lessen door. Dit is inclusief bonussen, die de impact van mijn lessen vergroten:


  • Je krijgt toegang tot een community van medestudenten die online oefenconcerten organiseren. Laagdrempelig, zeer nuttig.
  • Je krijgt gratis mijn roadmap (video en pdf). Deze leidt je in detail door elke oefensessie thuis.
  • Optioneel: 50% korting op mijn online cursussen
singing lesson

"Simpele trucs en technieken laten je beter klinken"

"Ik ben gek op de zanglessen van Linor. Ze zijn mijn therapie en ik voel me na afloop altijd geïnspireerd en energiek. Linor is een lieve, grappige, empathische, creatieve en zeer kundige lerares. Ze betrekt het hele lichaam bij het zingen en met eenvoudige technieken en trucjes laat ze je in een onmiddellijk beter klinken. Linors manier van lesgeven is vanuit een coachend en positief perspectief; ze heeft oog voor jouw autonomie als student, ze reist met je mee op je zangreis en wijst je de weg zonder opdringerig of controlerend te zijn. Haar feedback en houding zijn heel positief. Deze manier van lesgeven is perfect voor mij. Er is nog zoveel meer te leren en ik ben blij dat ik Linor heb gevonden."

Kim van den heuvel

zangstudent (zie duet beneden)

‘Toegelaten tot het conservatorium!’

"Ik ben zo blij dat ik die eerste les heb genomen. Vocaal ben ik zoveel verbeterd. Toen ik bij Linor begon, had ik geen technische vaardigheden en had ik nog nooit een heel nummer voor iemand gezongen. Nu weet ik wat er met mijn stem gaande is daarbinnen. Ik kan beter inschatten of iets goed voelt of niet. En zoek het dan zelf uit. Vorig jaar besloot ik me aan te melden voor de Music Performance and Vocal Academy in Londen. De auditie was zenuwslopend, maar ik had dit met Linor geoefend met specifieke oefeningen. En ik werd aangenomen!"

Jill delling (21)

student Music Performance at ICMP

“Skills waarvan ik niet wist dat ik ze in me had’”


"Linor is echt een geweldige zangcoach! Ik geniet met volle teugen van onze sessies samen. Ze heeft een fantastisch vermogen om elke oefening aan te passen aan wat voor mij het beste werkt, waardoor het gemakkelijk is om mijn techniek te verbeteren. In slechts een handvol lessen met haar heb ik al verschillende aha-momenten gehad, waarbij ik skills ontdekte waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze had. Ik vind het opmerkelijk hoeveel zelfverzekerder ik ben geworden als zangeres in zo'n korte tijd. Als je jezelf aangenaam wilt verrassen en je zang verbeteren, raad ik je aan om een les bij haar uit te proberen!"

Caroline Hesse

Studentenconcerten


Ik geef regelmatig studentenconcerten, vaak met mijn koor en soms in de vorm van duetten.

Voor studenten die online lessen volgen, geef ik online oefenconcerten. Een geweldige manier om elkaar aan te moedigen en om te oefenen met zingen voor publiek. Ook al is het een online publiek, je zult de vlinders net zo hard voelen - en het applaus zal ook net zo hard klinken!

Hier zijn twee video's van duetten van mijzelf en Kim en Simon, Kerstconcert 2023.

"Ik begrijp eindelijk hoe ik plezier kan hebben met mijn stem zonder mijn keel pijn te doen"

"Ik had Linor als eerste zanglerares en ik kon me geen betere wensen. Voordat ik met de lessen begon, was ik erg verlegen om voor mensen te zingen. Ze gaf me meteen zelfvertrouwen en nu zing ik de hele tijd voor iedereen! Technisch gezien voel ik hoeveel ik verbeterd ben in een jaar tijd. Ik kan zonder aarzelen naar hogere noten gaan en (verrassend genoeg) kan ik ook gemakkelijker naar lagere noten gaan. Ik begrijp eindelijk hoe ik plezier kan hebben met mijn stem zonder mijn keel pijn te doen. Ik zou Linor zeker aanraden als zangdocent!!!"

Roisin Everts (23)

Zang- en acteerstudent

"Meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven"


"Een ongelooflijke zangdocent! Linor is getalenteerd, vriendelijk en ongelooflijk ondersteunend. Ze motiveert me altijd om het beter te doen, zonder dat ik me geblokkeerd en bekritiseerd voel. Haar lesmethode is vaak gericht op aandacht voor de sensaties in je lichaam en het zelf bedenken van oplossingen voor je fouten, wat echt versterkend werkt en mijn zelfvertrouwen heeft verbeterd, zelfs in mijn dagelijks leven. Ik vind het heerlijk om te weten dat zelfs als mijn oefenen een week niet zo goed is gegaan, Linor toch iets uit mijn stem weet te halen en ik met een glimlach op mijn gezicht de les uitloop. Ik kan haar enorm aanbevelen!"

Myriam

Ging van beginnend zanger naar podiumbeest

"Linor heeft me zelvertrouwen gegeven”


"Linor heeft een ongelooflijke impact gehad op mijn zangreis! Haar niet aflatende toewijding en expertise hebben bijgedragen aan de transformatie van mijn stem, mijn zelfvertrouwen en mijn prestaties op het podium. De zorgvuldig samengestelde oefeningen voor optredens die ze me heeft gegeven zijn zo enorm waardevol geweest om mijn sound aan te scherpen en mijn vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Linors passie voor lesgeven en muziek is duidelijk in elke les en haar aanmoedigingen zijn een constante bron van inspiratie voor me geweest. Ze heeft me niet alleen technische vaardigheden bijgebracht, maar ook het geloof in mijn eigen potentieel, waardoor ik mijn stem heb gevonden en die met vertrouwen heb omarmd. Bedankt Linor, dat je mijn lerares bent!"

Gabi Buza

Amateur-zanger en Sales executive

"Een van de hoogtepunten van mijn leven"

“"Boek zo snel mogelijk een les! Ik was erg zenuwachtig om zangles te nemen. Ik zong altijd graag mee met liedjes, maar zag mezelf nooit als een "zangeres". Werken met Linor is een van de grootste vreugdes van mijn leven geweest! Ze heeft een hele nieuwe kant van me blootgelegd en me geholpen iets te ontdekken waar ik echt van hou! Het is verbazingwekkend hoe mijn stem is veranderd. Ik heb zoveel geleerd over het instrument dat het menselijk lichaam is. Als je niet zeker weet of je een les bij haar wilt proberen, DOE HET! Je zult er geen spijt van krijgen!""

Sammy Arndt

Zanger. danser en director of business development

Cadeaubon Zangles

Sommige mensen hebben gewoon een zetje nodig...

En voor mijn bestaande studenten: een idee is om een  cadeaubon voor je verjaardag te vragen!

"De performance oefeningen hebben me gered op het podium op de bruiloft van mijn broer"

"Mijn ontmoeting met Linor gaf me het verlangen om te gaan zingen.

Vroeger was ik ervan overtuigd dat zingen iets was wat andere mensen deden, niet ik. Ik vertrouwde Linor, ik voelde me op mijn gemak bij haar. In het begin voelden de oefeningen een beetje onnatuurlijk. Maar naarmate de resultaten kwamen, begon zingen echt leuk te worden.

Toen mijn broer zijn bruiloft aan het plannen was, liet ik me overhalen om op te treden. Linor gaf me oefeningen hiervoor. In één oefening moest ik bijvoorbeeld voor haar zingen terwijl zij als toeschouwer afgeleid speelde. Mijn taak was om haar er weer bij te betrekken. Dit bleek een levensreddende oefening te zijn. Op de bruiloft, toen ik mijn lied begon, waren veel mensen aan het praten. Zonder de oefening was ik misschien ontmoedigd of stil geworden. Nu bleef ik gewoon zingen en trok hen naar binnen."

Carla Paping

Zangstudent

"Van verstijven naar twee rollen in musicals”

"Ik hield er niet van om voor een groep te staan. Ik verstijfde fysiek en mijn geest was een blank. Maar al die tijd had ik wel de ambitie om op te treden.

Wat een geluk dat ik Linor heb gevonden. Ik ben een kritisch iemand, vooral als het gaat om privéleraren. Maar toen ik Linor ontmoette, wist ik dat ik bij haar wilde blijven.

Wat ik zo leuk aan haar vind, is dat ze ECHT weet waar ze het over heeft. En ze weet hoe ze dat moet onderwijzen en vertalen naar de praktijk.

Dankzij Linor's cursussen en privélessen heb ik twee rollen in musicalproducties in Amsterdam weten te bemachtigen."

Dunya (36, niet haar echte naam)

Amateurzanger en UX designer

“Van clueless naar amateuroptrdens, in 6 maanden”

"Ik had het geluk dat de eerste zangles in mijn leven bij Linor was. Vergeet leeftijd, gebrek aan zelfvertrouwen, enz. Linor is heel vaardig in het bepalen van wat precies je sterke en zwakke punten zijn, en geeft je persoonlijke tips en oefeningen om daaraan te werken.

Toen ik die tips en oefeningen opvolgde, boekte ik letterlijk na elke les opmerkelijke vooruitgang. In ongeveer een half jaar tijd, nadat ik voorheen geen idee had wat zingen inhoudt, kon ik mijn eerste amateuroptreden geven. Tegelijkertijd kon ik voor het eerst lid worden van een koor, wat al na 3 maanden gebeurde. En er is geen limiet, voor degenen die de dingen liever op een grondige manier bestuderen, ontwikkelde Linor een lessysteem dat helpt om je praktijk op de langere termijn te structureren en ervoor zorgt dat je begrijpt waar het naartoe gaat en wat de volgende stappen zijn.

Linor is niet alleen zeer bedreven in vocale zaken, maar ook een erg vriendelijke docent die elke keer weer geïnspireerd raakt door jouw vooruitgang, wat echt helpt om door te gaan, zelfs op momenten dat je leercurve onvermijdelijk wat minder steil is. De vriendelijke en open sfeer van de lessen helpt je echt om je onzekerheden te vergeten, zodat zingen ech tleuk is."

Andrey Kuzmin