In de workshop:

  • Leer ik je hoe je stem werkt.
  • Leer ik je technieken die je stem bevrijden.
  • Krijg je een gereedschapskist en oefeningen om thuis verder mee te gaan.
  • Laat ik je manieren zien om precies te bereiken wat je in jouw werk nodig hebt, of dat nu kalm, luid of met charisma spreken is.

Na mijn workshop kun je op je stem vertrouwen op momenten van extra stress.

Slecht gebruik van je stem kan tot serieuze schade leiden, waarna je misschien tijdelijk moet stoppen met praten – voor je werk. Maar voordat dat gebeurt, ziet je publiek al een minder overtuigende versie van jou.

Als je moet spreken voor je werk, is het handig om je stem te trainen. Zo werkt het met alle instrumenten, toch? Minder risico op uitval. Weet jij al hoe je dat doet?

Ik zie mensen uit verschillende beroepen onnodig worstelen. Ze kunnen niet meer vertrouwen op hun stem. Met het karakter en het volume van hun stem, verdwijnt ook hun natuurlijke charisme een beetje. Deze workshop is voor hen.

“Twee jaar geleden was ik mijn stem helemaal kwijt, ik kon zelfs niet meer praten. Een ramp, want ik kon mijn werk als circusartiest of clown niet meer doen.

Linor begrijpt wat stress doet met mijn stem. Het bleek dat ik veel stress heb in mijn lichaam. Linor gaat daar op een slimme manier mee om.

Door haar lessen heb ik een nieuwe connectie met mijn stem gevonden. Ik zie mijn lichaam nu als het instrument dat mijn stemgeluid laat resoneren, in plaats van het geluid eruit te duwen en dus te forceren.

Mijn stem is groter nu en mijn stembanden zijn niet zo snel meer vermoeid. Linor houdt van lesgeven en maakt echt contact met me. Ze is een snelle denker, een slimme docent.”

Leela Tinelli, (38)
  • voor salesmensen, customer service
  • voor docenten, tourgidsen, coaches
  • voor advocaten
Houd me op de hoogte van toekomstige workshops

Vragen? Mail naar linororen@gmail.com,
of bel me: 06 45 051 877