Zangles in Amsterdam, Utrecht of online

Je bent GEEN slechte zanger – en je kunt beter worden. Zoals je ziet in de video, heeft meer dan de helft van de door mij ondervraagde mensen wel eens negatief commentaar op hun zang gehad. Denk ik dat de meeste mensen slechte zangers zijn? Absoluut niet.

Alice, academicus en gevorderd zangeres

Alice“Ik heb veel geleerd in een paar lessen, waardoor ik zin heb om door te gaan. Het is meer dan een ‘les’: als ik na afloop weer naar huis ga, zit ik lekkerder in mijn vel.”

Alice, academicus en gevorderd zangeres

“Linor heeft me geholpen om de natuurlijke kleur van mijn stem te vinden, met een nadruk op goed stemgebruik. Ik heb veel vooruitgang geboekt met haar – en ze is ook gewoon een heel prettig iemand om bij te zijn.”

Chaim Tzabari, tenor

“Linor is oneindig toegewijd aan haar studenten, en gunt ze alles. Ze heeft me kennis laten maken met een compleet nieuwe wereld van muzikale creativiteit, techniek en zelfvertrouwen.”

Coco Junge, Beginnend zangeres

Recensies Google Business

Over mij als zangeres

“In een zware tour van meer dan 60 optredens van The Phantom of the Opera, van 2.5 maanden, was Linor een voorbeeld van een professionele houding, met daarbij een verfrissend gevoel voor humor. Linor is een aanwinst voor elk (opera)gezelschap.”

– Deborah Sasson, operazangeres

Nieuwe posts